Werkstudent Outcome Qurentis

Werkstudent Marktonderzoek

Als Werkstudent Marktonderzoek bij Qurentis B.V. is het jouw taak om de Outcome markt in kaart te brengen.
Onze Outcome is een dienstverlening die klanten geheel ontzorgt ten aanzien van resultaatmetingen. De Outcome is bedoeld om zowel standaardvragenlijsten als vragenlijsten die geheel (of gedeeltelijk) op maat zijn gemaakt, af te nemen bij cliënten, medewerkers, of andere relaties. We hebben de Outcome ontwikkeld omdat we enerzijds behoeften in de markt zien om vragenlijsten uit te kunnen zetten voor managementinformatie, zoals tevredenheidsmetingen over de geleverde zorg aan de cliënt. Anderzijds zijn zorgverleners verplicht om indicatoren aan te leveren aan ketenpartners zoals gemeenten of het CBS. 

Wat ga je doen? 

Er zijn ruim 350 gemeenten in Nederland die elk hun eigen regels en eisen stellen aan de te leveren Outcome door de door hen gecontracteerde zorginstellingen. Het wordt jouw taak om de Nederlandse markt in kaart te brengen: wat vraagt welke gemeente uit en welke klanten van Qurentis vallen onder die gemeente. Dit zou bijvoorbeeld kunnen in de vorm van deskresearch, interviews, en/of enquêtes. De mogelijkheden bespreken we samen!

 Functie- eisen 

  • Studerend aan HBO Marketing, Commerciële Economie of soortgelijke opleiding (ongeacht welk leerjaar) 
  • Ervaring met Office (Excel, Word, PowerPoint) 
  • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden 
  • Je werkt nauwkeurig en zoveel mogelijk zelfstandig 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 

Dienstverband 

De functie is op basis van een aantal uur per week in onderling overleg, waarbij we uitgaan van minimaal 8 uur per week. De tijdsduur van de opdracht zal in overleg worden vastgesteld. Je krijgt vaste aanspreekpunten waarmee je kunt schakelen gedurende je werkperiode.

Arbeidsvoorwaarden 

Wij bieden een prettige en informele werksfeer waarbij gewerkt wordt binnen een enthousiast team; goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform uurtarief. Voor deze functie geldt dat je van ons mag verwachten dat wij je stimuleren, uitdagen en vrijheid geven, zodat je met plezier van en naar je werk gaat. 

Informatie en solliciteren 

Is dit de vacature die bij je past? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar info@qurentis.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen (op maandag, dinsdag of donderdag) met Yvonne van de Langenberg via yvonne.van.de.langenberg@qurentis.nl of via het telefooonnummer +31 (0)40 201 00 40, keuze 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.