Door de processen binnen uw organisatie onder te brengen in ons moderne kwaliteitsmanagement- systeem zorgt u direct voor een professioneel kwaliteits- en veiligheidsbeleid binnen uw organisatie.

Vooral sinds de invoering van de AVG is het een must voor zowel kleine als grote organisaties om hun processen aantoonbaar vast te leggen in een kwaliteitsmanagementsysteem.

Kwaliteitshandboek & protocollen
Qarebase maakt het mogelijk om alle belangrijke protocollen, kwaliteitsdocumenten en handboeken onder te brengen zodat uw medewerkers deze te allen tijde kunnen raadplegen. Dit alles binnen onze beveiligde webomgeving.

Meldingen & analyseren
Naast het onder kunnen brengen van belangrijke documenten is Qarebase een systeem waarin u meldingen kunt doen van incidenten. Nog belangrijker dan het kunnen doen van meldingen is het voorkomen van fouten. Door slimme en gebruiksvriendelijke software analyseert u meldingen. Indien gewenst maakt u een verbeteractiviteit aan waarna u gemakkelijk risicoanalyses toepast op basis van een of meer kritische bedrijfsprocessen binnen uw organisatie.
Dit resulteert in meer inzicht voor alle medewerkers wat noodzakelijk is om de veiligheid van uw organisatie te kunnen blijven waarborgen.

De kenmerken:

Meldingen & analyseren
Naast het onder kunnen brengen van belangrijke documenten is Qarebase een systeem waarin u meldingen kunt doen van incidenten. Nog belangrijker dan het kunnen doen van meldingen is het voorkomen van fouten. Door slimme en gebruiksvriendelijke software analyseert u meldingen. Indien gewenst maakt u een verbeteractiviteit aan waarna u gemakkelijk een risicoanalyses toepast op basis van een of meer kritische bedrijfsprocessen binnen uw organisatie.
Dit resulteert in meer inzicht voor alle medewerkers die noodzakelijk zijn om de veiligheid van uw organisatie te kunnen blijven waarborgen.

De kenmerken:

Incidenten direct melden vanuit Carefriend of Collabris door middel van de koppeling tussen deze systemen, maar ook een op zichzelf staand systeem

Een systeem voor alle branches

Altijd en overal bereikbaar vanwege de webbased omgeving

Gemakkelijk en snel voldoen aan onder ander de volgende normen: HKZ, ISO9001, ISO 27001 en NEN7510.

Implementatie en advies door de specialisten van de organisatie Qarebase B.V.

Het uitvoeren van audits

Blijvend en effectief verbeteren volgens de Plan Do Check Act cyclus (PDCA)