FAQ

Hieronder staat misschien wel het antwoord op je vraag.

Op de pagina producten ziet u onze standaard softwarepakketten. U ziet hierin welke softwarepakketten het meest bij uw organisatie passen. Daarnaast is het softwareproduct dat het meest bij uw organisatie past, ook afhankelijk van de branche waarin uw organisatie opereert. Zo zijn Carefriend, Collabris en JOEP zijn speciaal ontwikkeld voor zorgorganisaties, maar is Qarebase voor alle branches te gebruiken.

Wij kunnen software ontwikkelen voor iedere branche. Onze standaard softwarepakketten Carefriend, Collabris en JOEP zijn speciaal ontwikkeld voor zorgorganisaties. Ons kwaliteitsmanagement systeem Qarebase is voor iedere branche inzetbaar. Op onze pagina branches ziet u voor welke branches wij zoal werkzaam zijn.

De ontwikkelaars in onze Software Studio kunnen software ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Wanneer u zelf een idee heeft voor een softwareoplossing kunt u contact met ons opnemen zodat we kunnen bespreken of en hoe wij uw idee kunnen uitvoeren.

Bekijk onze vacature pagina  om te zien welke huidige vacatures wij uit hebben staan. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.