Qmula logo

Software die aanpasbaar is aan wat op dát moment belangrijk is

Ons healthcareplatform

Om zorginstellingen in Nederland maximaal te kunnen ondersteunen hebben we een ijzersterke basis ontwikkeld waarop onze software draait: ons ‘Qmula platform’. Hét healthcareplatform van Nederland en de fabriek waarin onze applicaties worden gebouwd.

Maar wat houdt dit in?

Qmula maakt het mogelijk om steeds nieuwe onderdelen te ontwikkelen die gezamenlijk zorgen voor een systeem dat zelf samen te stellen is. Want functionaliteiten die essentieel zijn voor bijvoorbeeld organisaties in de jeugdzorg, hoeven dat voor een organisatie die opereert binnen de gehandicaptenzorg helemaal niet te zijn. Dankzij Qmula bouwen wij software waarmee we kunnen voorzien in de wensen van de meest uiteenlopende zorginstellingen.

Gebouwd volgens een gemeenschappelijke visie

In 2019 lanceerde Actiz in samenwerking met VGN het rapport ‘Professionele Omgeving voor Zorgprofessionals‘, waarin staat beschreven hoe een ECD er in de toekomst idealiter uit zou moeten zien. Wij realiseerden ons dat ons nieuwe platform ‘Qmula’ één op één overeenkwam met deze visie. De mogelijkheid om een applicatie modulair in te richten, de flexibiliteit, alles was zoals ook wij met Qmula voor ogen hadden. En het mooie hiervan is dat in het rapport wordt gesproken over de ’toekomt’, maar met Qmula is deze toekomst er nu!
NAAR DE WEBSITE