OVER ONS

Qurentis Software is in 2009 opgericht door Jan Bierings en Mike van Loon. In de jaren die volgden, groeide het bedrijf door een toename aan klanten gevestigd in heel Nederland. In 2015 begonnen we met de introductie van Collabris waarmee zorgorganisaties kunnen declareren en deel kunnen nemen aan het berichtenverkeer. Een paar jaar later zijn we gestart met de ontwikkeling van Qmula, een Healthcare platform op basis van een uitgesproken marktvisie die vraagt om een modulaire opbouw van applicaties voor zorginstellingen. Met onze 'professionele omgeving' die door Qurentis Software als eerste in Nederland is opgezet, geven wij gehoor aan deze marktvisie. Een jaar later, hebben we Carefriend op de markt gebracht: het ECD/EDP van Nederland, gebouwd op ons Qmula platform.

Nu, ruim 12 jaar later, werken er 23 enthousiaste medewerkers bij Qurentis en hebben we een stevige basis in de Healthcare markt gelegd. Qurentis is een IT-specialist met een groot hart voor technologie waarbij innovatie onze allerbelangrijkste drijfveer is.

We zijn trots dat we ons iedere dag bezighouden met dat wat wij het liefste doen: het leveren van een bijdrage aan een efficiënter ICT-proces bij uiteenlopende instellingen en organisaties.