Qurentis Zorg & ICT 10.B020

Qurentis op de Zorg & ICT beurs 2019!

Van 12 tot en met 14 maart staat Qurentis op de Zorg & ICT Beurs in de jaarbeurs in Utrecht. 

De introductie van Carefriend! 
Tijdens de Zorg & ICT beurs introduceren wij de eerste versie van ons nieuwste product; ons Elektronisch cliëntendossier Carefriend. Wij laten u graag zien wat Carefriend kan, wat de voordelen zijn en welke moderne functionaliteiten de webapplicatie bevat. 

Daarnaast kunnen onze medewerkers op de beurs u alles vertellen over de mogelijkheden van onze declaratiesoftware Collabris en ons kwaliteitsmanagementsysteem Qarebase

Meld u aan
Meld u aan en ontvang gratis toegangskaarten voor de beurs! Wij zien u graag op 12, 13 of 14 maart 2019.  

Maak een afspraak 
Wilt u er zeker van zijn dat we elkaar op de beurs ontmoeten? Maak dan een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken via (0)40 – 201 00 40. Door van tevoren een afspraak te maken weet u zeker dat we elkaar niet mislopen op de beurs.   

Zorg & ICT 
Zorg & ICT is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg. De vakbeurs biedt naast een groot en volledig aanbod van circa 200 exposanten, ook een gratis toegankelijk seminarprogramma. Dit jaar heeft de Zorg & ICT beurs in Utrecht het thema: ICT zorgt voor mensen.  

Praktische informatie 
Voor wie? Directie en management, zorgprofessionals en ICT´ers in de zorg. 
Wanneer? 12, 13, 14 maart 2019 van 9.30 – 16.30 uur 
Waar? Standnummer 10.B020 – Hal 10 – Jaarbeurs Utrecht 
Kosten? Entree is gratis