Mijn keurmerk afbeelding

ECD van Qurentis goedgekeurd door ‘Mijn Keurmerk’

‘Mijn Keurmerk’, het digitale registratie platform van Kiwa Nederland B.V., heeft het ECD van Qurentis beoordeeld en goedgekeurd. Het online platform is bestemd voor zzp’ers in de zorg. Zzp’ers krijgen steeds meer te maken met allerlei regels die er binnen het vakgebied gelden. Dit levert uiteraard extra administratief werk op. ‘Mijn Keurmerk’ zorgt ervoor, op basis van wet- en regelgeving, kwaliteit en ondernemerschap, dat de zzp’er in het digitale dossier bewijzen toe kan voegen zodat men kan aantonen aan de specifieke eisen te voldoen.
Vervolgens kunnen betrokken partijen gebruikmaken van deze registratie zodat de zzp’er niet iedere keer dezelfde soort informatie voor een bepaalde organisatie hoeft aan te tonen.

Ons Qurentis Care pakket is onlangs getoetst en voldoet aan alle wettelijke eisen. U kunt de goedkeuring terugvinden op de website van ‘Mijn Keurmerk’.