Implementatiepartner in de spotlight: VANDAAG BV!

De implementatie en inrichting van een softwareapplicatie is een essentieel onderdeel van het totale proces om de applicatie zo goed mogelijk te laten landen binnen een organisatie. Per situatie kijken we wat het beste bij uw organisatie past. Al enige tijd werkt Qurentis samen met implementatiepartners. Dit zijn vakspecialisten met veel kennis van onze applicaties en een hoge betrokkenheid bij onze organisatie. Daarnaast kenmerkt het DNA van onze implementatiepartners zich zoals ook ons DNA zich laat kenmerken: Passie voor zorg & welzijn, korte en efficiënte communicatielijnen en altijd denkend in kansen en oplossingen. Één van deze implementatiepartners is VANDAAG BV, gevestigd in Baexem.

Succesvol opleidingstraject
Om te kunnen ondersteunen bij implementaties van Carefriend en Collabris hebben de specialisten van VANDAAG met succes een intensief opleidingstraject doorlopen. Dit wil zeggen dat de specialisten van VANDAAG alle kennis en kunde bezitten die nodig is om onze oplossingen op de juiste manier te kunnen implementeren bij onze gezamenlijke klanten en toekomstige klanten. VANDAAG beschikt daarnaast over een behoorlijke dosis ervaring in de branche en over de slagkracht om zowel grote als kleine implementatietrajecten tot een succes te maken.

Iedere implementatie is maatwerk
Tijdens een implementatie houden we altijd korte lijnen voor de afhandeling van specifieke vragen om zo goed mogelijk in uw behoeften te kunnen voorzien. Als dat betekent dat specialistische productkennis ingeschakeld moet worden vanuit ons als softwareleverancier, dan denken wij daarin maximaal met u en VANDAAG als implementatiepartner mee. Beide organisaties werken met eenzelfde projectmethodiek om implementaties te laten slagen. Daarbij houden we de mentaliteit en de ervaring in ogenschouw dat technologie ondersteunend moet zijn aan uw organisatie en niet andersom.

Pedro Nijsen (managing director bij VANDAAG BV):

‘’Al vanaf de oprichting van VANDAAG werken wij intensief en naar alle tevredenheid samen met Qurentis. De bedrijfsoplossingen die Qurentis ontwikkelt, helpen ons om de administratieve processen bij onze gezamenlijke klanten optimaal in te richten. Samen zetten we passie om in gezonde zorg!’’
 
Over VANDAAG BV
VANDAAG is de gespecialiseerd business partner die (zorg)organisaties helpt hun ambities te realiseren. VANDAAG bestaat uit een aantal hoogopgeleide vakspecialisten die, vanuit een integrale blik, ondernemers en organisaties laten focussen op waardevol ondernemen. Voor meer informatie: www.vandaag.nu/zorg. Wij zijn erg blij met ons mooie partnerschap en wie weet maakt u snel kennis met één van de specialisten van VANDAAG BV!