Nieuwe collega’s bij Qurentis

In het nieuwe jaar hebben we bij Qurentis weer twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Productmanager Mark Sweegers en Accountmanager Arnoud Leliveld stellen zich voor!

Arnoud Leliveld: Accountmanager

Ik ben Arnoud Leliveld en sinds de eerst mogelijke werkdag van 2021 werkzaam als accountmanager binnen Qurentis BV.

In deze functie zal het relatiemanagement mijn voornaamste taak worden, waarbij mijn doelstelling is om de processen bij onze klanten in eerste instantie goed te begrijpen.

Vanuit die processen zal ik dan, met behulp van mijn collega’s, een gedegen advies of een duidelijk actiepunt initiëren. Uiteindelijk is het gevoel en de beleving van onze klanten bij onze organisatie en de mogelijkheden essentieel in de vele uitdagingen op zorggebied.

In mijn rol zal ik ook als eerste contact voor nieuwe relaties fungeren. Het verzorgen van demonstraties van onze producten Collabris en Carefriend hoort hier dan bij om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van het ontzorgen van processen binnen de diverse bedrijfsvoeringen.

Aangezien onze klanten zich door geheel Nederland bevinden, zal ik ook voornamelijk de auto als kantoor kunnen zien en hoop ik de komende tijd zoveel mogelijk bestaande én nieuwe klanten te mogen ontmoeten.

In mijn werkverleden heb ik veel mogen leren over processen binnen een grote diversiteit aan bedrijven.

Een energiegevende factor voor mij is om écht samen met bedrijven mee te denken in oplossingen. Vanuit een bestaand proces of geldende wet- en regelgeving nadenken over een stuk ontzorging, geeft voor beide partijen vaak nieuwe inzichten en dat zie ik als mooie ingrediënten voor samenwerking.

De echte ontwikkeltechniek is iets waar mijn collega’s verder inhoud aan geven. Ik zal zorgen voor een goede procesbeschrijving en een samen uitgewerkte wensenlijst en dit wordt verder vertaald, binnen Qurentis BV, naar een concrete en professionele software-omgeving voor de klant.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn dochter Bo. Zij is 10 jaar oud en door de dingen die wij samen ondernemen blijf ik gelukkig ook jong van geest.

Verder heb ik sinds kort weer wat sporten opgepakt zoals hardlopen en fitness. Lekker koken volgens diverse recepten is ook een passie geworden en ik durf best te zeggen dat het ook vaak goed lukt!

Mark Sweegers: Productmanager

Mijn naam is Mark Sweegers en ik ben sinds 1 januari 2021 de nieuwe Productmanager van Qurentis. Voor mij betekent het een terugkeer op het oude nest. Na 1 jaar als Business Consultant te hebben gewerkt bij Qurentis, heb ik medio 2019 een nieuwe stap gemaakt richting een grote ICT-dienstverlener voor lokale overheden. Daar heb ik veel geleerd, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik een grote passie heb voor zorg & welzijn en wil graag een toegevoegde waarde leveren aan (in) deze sector. Bij Qurentis zit ik wat dat betreft (weer) perfect op mijn plek. Ik ben heel erg blij met mijn terugkeer en ben vol enthousiasme aan de slag gegaan in mijn nieuwe rol. Een hoop dingen zijn me al bekend, maar een hoop ook nog niet. Daar ga ik me de komende periode in vastbijten.

Mijn taken en verantwoordelijkheden liggen op het snijvlak van innovatie, productontwikkeling en commerciële dienstverlening. Ik kom graag in contact met onze klanten om te peilen wat de wensen en behoeften zijn ten aanzien van ons bestaande producten- en dienstenassortiment en hoe dit verder vorm te geven. Samen kom je simpelweg verder dan alleen. Door de kennis van de wetgever, u als klant en ons als leverancier te bundelen, kunnen wij moderne en efficiënte oplossingen creëren die aansluiten bij uw dagelijkse praktijk. De verschillende marktsignalen mag ik gaan vertalen en prioriteren samen met onze ontwikkelafdeling. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Commercie binnen Qurentis.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig (voetballen, fietsen) of kijk ik een goede film of serie samen met mijn vrouw. Daarnaast genieten wij enorm van onze zoon, die in maart 2020 geboren is. Ondanks de huidige omstandigheden zetten wij ons beste beentje voor. Dat doen we uiteraard ook bij Qurentis, met als doel u zo goed mogelijk te bedienen. Ik zie er naar uit om u snel (weer), via welke weg dan ook, te ontmoeten!