Technisch Software tester

Ben jij een échte Agile software tester die iedere dag streeft naar een beter resultaat dan gisteren? En lijkt het jou gaaf om geautomatiseerde testen op te zetten? Dan is dit dé vacature voor jou!

Wie zijn wij?

Qurentis is een technologiebedrijf met een groot hart voor software. Wij ontwikkelen en leveren zowel software op maat als standaard softwareoplossingen voor toonaangevende klanten binnen de health care.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele, collegiale en prettige werksfeer, gecombineerd met grote professionaliteit. Wij geloven dat het succes van een softwareoplossing niet alleen wordt bepaald door ‘bits & bytes’, maar zeker ook door de ‘hearts & minds’ van haar gebruikers.

Wat ga je doen?

Als Technisch Software tester ben jij verantwoordelijk voor het functioneel en technisch testen van de applicaties binnen ons software platform. Deze moet natuurlijk zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk werken. Vanuit jouw kennis en ervaring zorg jij dat nieuwe functionaliteiten op een slimme manier grondig worden getest. Omdat programmeren en databases voor jou geen geheimen kennen, kun je snel met ontwikkelaars schakelen om tot de kern te komen. Bevindingen rapporteer je op begrijpelijke wijze. Jij bent de applicatiedeskundige en hebt nauw contact met collega’s over het doorvoeren van verbeteringen in deze dynamische en uitdagende omgeving. Binnen jouw functie krijg je te maken met een grote diversiteit aan projecten en krijg je veel vrijheid in je werk.

Waar voldoe je aan?

Je bent sterk analytisch en testen is je passie. Je werkt graag samen en hebt ervaring met plan- en projectmatig werken. Je neemt makkelijk het initiatief en bent zorgvuldig en resultaatgericht. Je kunt tactisch schakelen als situaties of gesprekspartners dat vereisen. Je bent kwaliteitsgericht en je hebt een grote mate van verantwoordelijkheid en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

Opleiding en werkervaring:

 • Een afgeronde technische HBO-opleiding (Software Engineering of vergelijkbaar)
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring als tester (medior/senior).
 • Kennis van Visual Studio, Selenium, MSSQL, PostgreSQL
 • Ervaring met Agile werken, Scrum en Azure DevOps
 • Ervaring met gestructureerde testmethoden, zoals bijvoorbeeld TMap NEXT
 • Ervaring met het opzetten van testscenario’s ten behoeve van automatisch testen
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

 • Werken bij een succesvol, autonoom bedrijf met toonaangevende klanten
 • Een pragmatische cultuur met aandacht voor ondernemerschap
 • Gezellige, platte en wendbare organisatie waar iedereen elkaar kent
 • Mogelijkheid om te pionieren en actief mee te denken in de doorontwikkeling van onze producten
 • Mogelijkheden om cursussen/opleidingen te volgen, en te leren van de kennis en ervaring van collega’s

Het betreft een dienstverband voor 40 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 8% vakantiegeld, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding bij een afstand vanaf 10 kilometer).

Interesse?

Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met CV te sturen naar info@qurentis.nl, of neem voor meer informatie over deze functie contact op via tel: 040-2010040.             

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld