Front-end Developer

Ben jij een Front-end Developer met oog voor detail? Ga jij altijd voor kwaliteit en lijkt het jou gaaf om aan complexe front-end vraagstukken te werken? Dan is dit dé vacature voor jou!

 

Wie zijn wij?

Qurentis is een technologiebedrijf met een groot hart voor software. Wij ontwikkelen en leveren zowel software op maat als standaard softwareoplossingen voor toonaangevende klanten binnen de health care.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele, collegiale en prettige werksfeer, gecombineerd met grote professionaliteit. Wij geloven dat het succes van een softwareoplossing niet alleen wordt bepaald door ‘bits & bytes’, maar zeker ook door de ‘hearts & minds’ van haar gebruikers.

 

Wat ga je doen?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een sociale en enthousiaste Front-end Developer. Samen met je team werk je aan een innovatief platform dat ervoor zorgt dat onze klanten optimaal worden ondersteund tijdens hun zorgtaken en het zorgregistratieproces.

Vanuit jouw expertise als Front-end Developer creëer je de optimale gebruikservaring voor onze software. Jouw werk zorgt ervoor dat onze klanten graag met onze software werken en zich daarom kunnen focussen op datgene wat voor hen belangrijk is: de zorg voor hun cliënten.

Je gaat aan de slag met o.a. Javascript, Typescript en Angular. In je team werk je met back-end developers, ontwerpers en testers samen, om ons software platform verder uit te bouwen.

Wat deze functie interessant maakt is dat jouw mening belangrijk is en gehoord wordt. Je krijgt echt de kans om mee te beslissen over nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid cursussen te volgen om je kennis nog verder uit te breiden. Eigen initiatief hiervoor wordt enorm gewaardeerd.


Waar voldoe je aan?

Je bent sterk analytisch, werkt graag samen en hebt ervaring met plan- en projectmatig werken. Je neemt makkelijk het initiatief en bent zorgvuldig en resultaatgericht. Je kunt tactisch schakelen als situaties of gesprekspartners dat vereisen. Je bent kwaliteitsgericht en je hebt een grote mate van verantwoordelijkheid en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

Opleiding en werkervaring:

 • Minimaal een HBO opleiding (Computer Science, Software Engineering, Front-End Developer of gelijkwaardig)
 • Minimaal 2 jaar ervaring als front-end developer
 • Ervaring met UI/UX design, om de gebruikerservaring te optimaliseren
 • Basiskennis van databases
 • Kennis van Javascript/Typescript
 • CSS3/HTML5/Bootstrap/Angular
 • Ervaring met Scrum en Agile
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Wat bieden wij?

 • Werken bij een succesvol, autonoom bedrijf met toonaangevende klanten
 • Een pragmatische cultuur met aandacht voor ondernemerschap
 • Gezellige, platte en wendbare organisatie waar iedereen elkaar kent
 • Mogelijkheid om te pionieren en actief mee te denken in de doorontwikkeling van onze producten
 • Mogelijkheden om cursussen/opleidingen te volgen, en te leren van de kennis en ervaring van collega’s

Het betreft een dienstverband voor 40 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 8% vakantiegeld, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding bij een afstand vanaf 10 kilometer).

Interesse?

Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met CV te sturen naar info@qurentis.nl, of neem voor meer informatie over deze functie contact op via tel: 040-2010040.             

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld