Qmula Studio (basis) beschikbaar

Carefriend is ontwikkeld vanuit het gedachtegoed dat gebruikers zoveel mogelijk zelfstandig met Carefriend aan de slag moeten kunnen. Om deze gedachte van zelfredzaamheid verder gestalte gegeven, komt in Q1-2022 de Qmula Studio (basis) beschikbaar. Hiermee worden beheerders gefaciliteerd om Carefriend nog meer naar eigen smaak en invulling in te richten. De Qmula Studio bevat namelijk een set aan Careblocks die u nog meer mogelijkheden geven om uw eigen Carefriend-omgeving te personaliseren. Zo kunt u met de Qmula Studio onder andere zelf formulieren en rapporten bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een maatwerkfactuur met uw eigen huisstijl of een maatwerk Careblock met gewenste functionaliteit op basis van een formulier. Aan de hand van de Qmula Studio kunt u dus ook allerlei soorten formulieren en vragenlijsten ontwikkelen. Bovendien biedt de Qmula Studio de mogelijkheid om zelf modules en domeinen aan te maken. Dit kan handig zijn wanneer u nieuw uitgeleverde Careblocks wilt inrichten en daarvoor een nieuwe module of een nieuw domein wilt gebruiken.

De actuele functionaliteiten in de Qmula Studio scharen wij onder de ‘Basis’-variant en komt kosteloos voor onze klanten beschikbaar. In de komende periode gaan wij meer functionaliteiten toevoegen die wij scharen onder een ‘Geavanceerd’ en ‘Expert’ variant, waarvoor andere voorwaarden gaan gelden. Het gebruik van de Qmula Studio is een volledige verantwoordelijkheid van de beheerder van uw organisatie. Dat betekent dat wij op dit onderdeel geen functionele Support leveren. Als onderdeel van de ingebruikname gaan we een digitale cursus ter beschikking stellen die u tegen betaling kunt bekijken.

Wilt u hulp of ondersteuning bij de ingebruikname of de verdere inrichting van de Qmula Studio, dan kunt u altijd een van onze implementatiepartners in de arm nemen.

Via onze officiële kanalen blijven wij u informeren over de (nieuwe) en bestaande functionaliteiten van de Qmula Studio. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de (specifieke mogelijkheden van de) Qmula Studio? Neemt u dan contact op met onze afdeling Verkoop via +31 (0)40 201 00 40 (optie 2) of verkoop@qurentis.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.