Onze nieuwe front-end developer: Annette!

Sinds februari 2022 hebben wij Annette mogen verwelkomen als front-end developer bij Qurentis. Annette gaat er met haar kennis van techniek én design voor zorgen dat onze applicaties er op ieder scherm tiptop uitzien!

Onze nieuwste aanwinst stelt zich graag aan jullie voor:

”Mijn naam is Annette, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn man Ruud, twee katers en twee gekko’s in Valkenswaard. Naast mijn werk lees ik graag een boek, haak ik, eet ik lekkere dingen binnen én buiten de deur en zie ik graag wat van de wereld.

Aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven heb ik in 2019 de opleiding ‘ICT & Media Design en ICT & Education’ afgerond.

Na mijn studies ben ik bij een groothandel aan de slag gegaan als front-end developer. Nadat ik hier anderhalf jaar lang met veel plezier heb gewerkt en een hoop heb geleerd, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Die uitdaging vond ik bij Qurentis! Sinds 1 februari jl. vervul ik de functie van front-end developer binnen Qurentis. Vanuit deze rol wil ik gaan zorgen voor een optimale vormgeving en gebruiksvriendelijkheid van onze applicaties Carefriend en Collabris. Op dit moment ligt bij mij de grootste prioriteit in het optimaliseren van de weergave van de applicatie Carefriend op mobiel en tablet.

Het leukste aan het werken bij Qurentis vind ik dat ik mijn steentje kan bijdragen aan onze platformen en er daarmee voor zorg dat iedere zorgprofessional zo efficiënt mogelijk zijn of haar werk kan doen.”

Wij wensen Annette heel veel succes en plezier bij Qurentis!